Raspberry Ketone Xtra

Raspberry Ketone XtraΤο Raspberry Ketone Xtra είναι συμπλήρωμα διατροφής που έχει ως κύριο συστατικό απόσταγμα Raspberry Ketone μαζί με άλλα συστατικά.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το απόσταγμα Raspberry Ketone Xtra απορροφάτε από τον οργανισμό ταχύτερα σε σύγκριση με τις κάψουλες ή τα δισκία. Έτσι μπορείτε να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα πιο γρήγορα.

Το Raspberry Ketone Xtra διατίθεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Balance Nutricosmetics.

 

Τα συστατικά του Raspberry Ketone Xtra

Το Raspberry Ketone Xtra περιέχει:

 • Κετόνη από βατόμουρο – 100mg

  Το Raspberry Ketone Xtra περιέχει απόσταγμα από Raspberry Ketone (κετόνη από βατόμουρο). Μπορείτε αν δείτε όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Raspberry Ketone το “Νούμερό Ένα Λιποδιαλύτη σε ένα Μπουκάλι” εδώ.

 • Εκχύλισμα Guarana – 3,6mg

  Το Guarana αυξάνει το μεταβολισμό και σας κάνει να αισθανθείτε χορτάτοι σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορεί να διευκολύνει την απομάκρυνση του περιττού λίπους. Επίσης το Guarana διεγείρει την εγκεφαλική εγρήγορση και βελτιώνει την διάθεση.

 • Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού – 3,6mg

  Είναι γνωστό ότι το πράσινο τσάι βοηθάει στην αύξηση του μεταβολισμού, και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.

 • Εκχύλισμα Fucus (καφέ φύκια) – 3,6mg

  Το Fucus είναι ένα είδος από καφέ φύκια πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες και μπορεί να επηρεάσει το μεταβολισμό των λιπιδίων.

Δοσολογία και οδηγίες χρήσης του Raspberry Ketone Xtra

Ρίχνετε 8 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό, το διαλύεται και το πίνετε. Κάνετε τρεις φορές την ημέρα την ίδια διαδικασία πριν από κάθε γεύμα. Το μπουκάλι Raspberry Ketone Xtra περιέχει 50ml.

Raspberry Ketone Xtra Παρενέργειες

Σύμφωνα με του δημιουργούς του το Raspberry Ketone Xtra είναι ένα ασφαλές συμπλήρωμα και όλα τα συστατικά του είναι γνήσια.

Αγορά και τιμή του Raspberry Ketone Xtra

Το Raspberry Ketone Xtra μπορείτε να το αγοράσετε στην Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία. Επισκεφθείτε το επίσημο δικτυακό τόπο του για να βρείτε το κοντινότερο φαρμακείο που διαθέτει το Raspberry Ketone Xtra στην περιοχή σας.

Μπορείτε να το αγοράσετε και από διάφορα online φαρμακεία.

Η ενδεικτική τιμή του Raspberry Ketone Xtra είναι στα €30/μπουκάλι.