Tea Tone Plus

Tea Tone PlusΤο Tea Tone Plus, ή με το πλήρες όνομα Advanced Formula Tea Tone Plus, είναι ένας λιποδιαλύτης και φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για το αδυνάτισμα. Περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό Raspberry Ketone με εκχύλισμα τριών διαφορετικών τσαγιών αδυνατίσματος.

Η Tea Tone Plus παρασκευάζεται από την εταιρεία RDK Pharmaceutical, την ίδια εταιρεία που παράγει το πολύ αποτελεσματικό χάπι αδυνατίσματος το Phen375.

Τα συστατικά που περιέχει το Tea Tone Plus παρέχουν πολλά οφέλη μεταξύ των οποίων:

 • Μπορεί να βοηθήσει στο κάψιμο του λίπους και στην απώλεια βάρους
 • Είναι μια καλή πηγή αντιοξειδωτικών
 • Μπορεί να μειώσει την επιθυμία για φαγητό
 • Μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της ενέργεια
 • Μπορεί να βελτιώσει την χώνεψη
 • Μπορεί να καταπολεμήσει την κούραση
 • Μπορεί να βελτιώσει την μνήμη

Το Tea Tone Plus είναι ιδανικό για όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν περίπλοκα προγράμματα αδυνατίσματος.

Τα συστατικά του Tea Tone Plus

Το Tea Tone Plus περιέχει 100% φυσικά συστατικά που αποδεδειγμένα μπορεί να βοηθήσουν στο κάψιμο του λίπους και στην απώλεια βάρους. Αυτά τα συστατικά είναι:

 • Εκχύλισμα Raspberry Ketone
 • Εκχύλισμα τσαγιού Pu-erh
 • Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού
 • Εκχύλισμα τσαγιού Oolong

Μερικά από αυτά τα συστατικά βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των συστατικών που προτείνει ο διάσημος Αμερικανός ιατρός Δρ Οζ για το αδυνάτισμα.

Το Tea Tone Plus είναι στην ουσία δύο χάπια σε ένα. Είναι χάπι πράσινου τσαγιού και χάπι Raspberry Ketone. Για όσους δυσκολεύονται να πίνουν τσάι, το Tea Tone Plus είναι το ιδανικό για να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού.

Πως δουλεύει το Tea Tone Plus

Το κάθε συστατικό που περιέχεται σ’ αυτή την προηγμένη φόρμουλα έχει τα δικά του οφέλη που είναι αναγνωρισμένα για πολλά χρόνια.

Εκχύλισμα Raspberry Ketone

RaspberryΤο Tea Tone Plus περιέχει ένα ειδικό εκχύλισμα Raspberry Ketone που ονομάζεται Razberi-K. Το Raspberry Ketone βοηθάει στην μείωση του σωματικού λίπους. Είναι από τα αγαπημένα συστατικά του Δρ Οζ. Οι κετόνες από τα σμέουρα (raspberries) είναι μια αποτελεσματική πηγή ενέργειας για το ανθρώπινο σώμα. Οι κέτωση, που προκαλείτε με την κατανάλωση των κετόνων, είναι η διαδικασία στην οποία το σώμα μεταβολίζει και καίει το λίπος αντί των μυών. Έχει αποδειχθεί πως το Raspberry Ketone καίει το κοιλιακό λίπος και το λίπος στο ήπαρ. Επίσης αυξάνει την αποσύνθεση του λίπους.

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

Πράσινο ΤσάιΈχει αποδειχθεί ότι το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού βοηθάει σημαντικά στην απώλεια βάρους. Επίσης παρέχει πολλά οφέλη για την υγεία και την ευεξία γενικά. Έρευνες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα πράσινου τσαγιύ  οδηγεί στην αύξηση της ενέργειας και έχει μεγάλη επίδραση στην οξείδωση του λίπους.

Οι έρευνες έχουν δείξει μια σύνδεση μεταξύ της κατανάλωσης πράσινου τσαγιού και ελέγχου του βάρους. Επίσης έχουν δείξει μια αύξηση της θερμογένεσης από 35% έως 40% σε όσους συμμετείχαν σε αυτές τις έρευνες.

Εκχύλισμα τσαγιού Pu-erh

Pu-erhΤο τσάι Pu-erh δεν είναι τόσο γνωστό όσο το πράσινο τσάι άλλα έχει πολλά οφέλη. Ο δρ Οζ προτείνει το τσάι Pu-erh ως το πιο εύκολο τρόπο για να χάσετε κιλά. Έχει αποδειχθεί πως το τσάι Pu-erh βοηθάει στην χώνεψη και έχει ιδιότητες που μειώνουν την όρεξη.

Έρευνα που έγινε στην Γαλλία, έδειξε πως 299 από τους 350 συμμετέχοντες, έχασαν κατά μέσον όρο 2,2 έως 4,4 κιλά μέσα σε δυο μήνες χωρίς να ακολουθήσουν κάποια αυστηρή δίαιτα, απλά προσθέτοντας στην διατροφή τους το τσάι Pu-erh.

Τσάι Oolong

OolongΤο εκχύλισμα τσαγιού Oolong βοηθάει στην αύξηση της ενέργειας γενικά. Έρευνες έχουν δείξει πως όσοι καταναλώναν 4 κούπες τσαγιού Oolong την ημέρα έκααγαν 67 θερμίδες περισσότερες την ημέρα, ενώ είχαν μια αύξηση 3% στο κάψιμο της ενέργειας.

Που διαφέρει το Tea Tone Plus από τα άλλα προϊόντα αδυνατίσματος

Το Tea Tone Plus χρησιμοποιεί την υψηλότερη ποιότητα φύλλων τσαγιού στην βιομηχανία των συμπληρωμάτων. Ο τρόπος με τον οποίο συλλέγονται και επεξεργάζονται τα φύλλα έχει μεγάλο αντίκτυπο στα οφέλη του τσαγιού. Τα φύλλα που χρησιμοποιούνται στο Tea Tone Plus συλλέγονται στην βέλτιστη στιγμή του χρόνου, συλλέγονται την ημέρα και επεξεργάζονται την νύχτα.

Οι πολυφαινόλες που περιέχει το τσάι είναι υπεύθυνες για την πλειονότητα των οφελών που προσφέρει. Αυτές παρουσιάζουν τις υψηλότερες συγκεντρώσεις στο μπουμπούκι του τσαγιού, το οποίο είναι το νέο και κλειστό φύλλο.

Το Tea Tone Plus χρησιμοποιεί νέα και υψηλής ποιότητας φύλλα πράσινου τσαγιού.

Οδηγίες χρήσης του Tea Tone Plus

Tea Tone Plus ΑδυνάτισμαΓια καλύτερα αποτελέσματα το Tea Tone Plus πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και πρόγραμμα ασκήσεων. Η χρήση του είναι απλή.

Παίρνετε ένα χάπι Tea Tone Plus με ένα ποτήρι νερό πριν από το πρωινό σας και ένα πριν από το μεσημεριανό σας για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Τιμή και αγορά το Tea Tone Plus

Το Tea Tone Plus δεν θα το βρείτε στα φαρμακεία στην Ελλάδα η στην Κύπρο.

Μπορεί να το αγοράσετε από τον επίσημο δικτυακό ιστότοπο του.

Το ένα μπουκάλι Tea Tone Plus κοστίζει 27€ και διαρκεί για ένα μήνα. Αγοράζοντας τρία μπουκάλια παίρνετε δωρεάν ένα τέταρτο.

Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το Tea Tone Plus σήμερα