Raspberry Ketone Max

Raspberry Ketone MaxΤο Raspberry Ketone Max είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που ισχυρίζεται πως περιέχει Raspberry Ketone μαζί με άλλα συστατικά και μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του το Raspberry Ketone Max μπορεί επίσης να βοηθήσει να αυξάνετε το μεταβολισμό, στην αύξηση της οξείδωσης των λιπών, στην αντιμετώπιση της κόπωσης και στην αύξηση των επιπέδων της ενέργειας.

Raspberry Ketone Max συστατικά

Ο δικτυακός τόπος του Raspberry Ketone Max δεν δίνει καμία πληροφορία για τα άλλα συστατικά που περιέχει (εάν περιέχει).

Τιμή και Αγορά του Raspberry Ketone Max

Το Raspberry Ketone Max δεν πωλείται σε φαρμακεία στην Ελλάδα η στην Κύπρο. Μπορείτε να το παραγγείλετε μόνο από το δικτυακό του τόπο raspberryketonesmax.com.

Η τιμή ενός μπουκαλιού Raspberry Ketone Max, που αρκεί για ένα μήνα, είναι €37,95. Το κόστος πέφτει εάν αγοράσετε περισσότερα από ένα Με την αγορά δύο μπουκαλιών που κοστίζουν 75,94 ευρώ, παίρνεται δωρεάν άλλο ένα μπουκάλι.

Αγοράζοντας 3 μπουκάλια Raspberry Ketone Max, που κοστίζουν 113,92 ευρώ παίρνεται δώρο άλλα 3 μπουκάλια.

Το κόστος επιβαρύνετε με τα έξοδα αποστολής, που είναι από 7,55 έως 12,85 ευρώ, Επίσης επιβαρύνετε το κόστος αγοράς του Raspberry Ketone Max και με έξοδα ασφάλειας μεταφοράς, που είναι περίπου στα 3 ευρώ.

Η αγορά γίνετε μέσο πιστωτικής κάρτας, άλλα παρέχει και την δυνατότητα αγοράς μέσο PayPal.

Με την αγορά του Raspberry Ketone Max γίνεστε μέλος ενός online fitness προγράμματος. Επίσης παίρνετε δώρο δυο ηλεκτρονικά βιβλία για το αδυνάτισμα που ονομάζονται Weight Loss Secrets και Summer Diets. Τα δύο βιβλία είναι γραμμένα στην Αγγλική γλώσσα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το Raspberry Ketone Max προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών. Αυτή η εγγύηση δεν καλύπτει όλο το ποσό αγοράς άλλα γίνετε επιστροφή μόνο των ποσών που αφορούν τα μην ανοιγμένα μπουκάλια. Επίσης δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής.

Τα οφέλη του Raspberry Ketone Max

  • Περιέχει Raspberry Ketone

Τα αρνητικά του Raspberry Ketone Max

  • Δεν παρέχει πληροφορίες για συστατικά που περιέχει και σε ποιες ποσότητες.
  • Δεν παρέχει στοιχεία επικοινωνίας, ούτε τηλέφωνο, ούτε φυσική διεύθυνση.
  • Δεν παρέχει οδηγίες χρήσης του Raspberry Ketone Max.
  • Είναι πιο ακριβό από πολλά άλλα συμπληρώματα Raspberry Ketone

Συμπέρασμα

Το Raspberry Ketone Max είναι ένα συμπλήρωμα Raspberry Ketone που υπόσχετε πολλά αλλά δεν παρέχει καμία απόδειξη που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του. Έχει τα κλασικά χαρακτηριστικά μιας απάτης με συμπληρώματα διατροφής.